Aziziye Dadaşkent Ortaokulu

WEB https://dadaskentortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Saltuklu mah. Şehit Uzman Çavuş Şener Aydemir Sok. No8 Aziziye Erzurum
VİZYON : Türkiye´de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer ilköğretim okulları ile yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin bir okul olmaktır. Özgün yaklaşım ve oluşumlara yapılandırılan takım çalışması anlayışıyla, hizmet verdiklerimizi mutlu ve tatmin edebilecek bireyler yetiştirmek. Bilgi çağına uygun örnek ve öncü bir eğitimle; bilgili, dürüst, erdemli, sorumluluk sahibi, özgüveni olan; milli,manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlı; sevgi, saygı, şefkat ve yardımlaşma duygularına sahip; Vatanını, Bayrağını, Milletini, Atasını, Ailesini ve İnsanları severek yeşeren kaliteli gençler yetiştirecek bir okul olmaktır.
MİSYON : Okulumuzda Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri ile Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumlar Yönetmeliği doğrultusunda yasa ve diğer mevzuat ilke ilköğretim programlarının uygulanması ve geliştirilmesi; milli birlik ve bütünlük içinde çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemi ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Vatanını ve bayrağını seven, İnsana değer veren, Doğru, dürüst ve çağdaş, Araştırmacı ve çalışkan, Kendine yetmesini bilen, Büyüklerini sayan, Küçüklerini seven, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 8.30-15.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Okulumuz merkez ilçede olduğu için ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde